Skip to main content

Dé online agency voor restaurants bars hotels .

Ga voor meer online aanwezigheid en minder zorgen. The Pixel Bakery helpt jouw concept te vertalen naar en vertellen aan jouw online doelgroep.

NEEM CONTACT OP

Wij online
Jij offline.

Een website net zo mooi als jouw horecazaak!

Bij The Pixel Bakery weten we dat jouw online aanwezigheid begint met een aantrekkelijke en functionele website. Onze getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw restaurant, café of hotel een website heeft die niet alleen de juiste sfeer uitstraalt, maar ook gebruiksvriendelijk is, zodat potentiële gasten moeiteloos hun weg vinden naar jouw deur.

NEEM CONTACT OPLEES MEER

Een website net zo mooi als jouw horecazaak!

In de wereld van social media draait alles om interactie en betrokkenheid. Ons team van social media experts is gepassioneerd en toegewijd om jouw horecabedrijf te laten schitteren op platforms zoals Facebook en Instagram. We creëren boeiende content, beheren je accounts en bouwen een loyale online community op, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je zaak.

NEEM CONTACT OP#

Een website net zo mooi als jouw horecazaak!

Het aantrekken van nieuwe gasten is van cruciaal belang voor het succes van je horecabedrijf. Met onze expertise in online advertising helpen we je om gerichte advertentiecampagnes op te zetten die jouw doelgroep bereiken en conversies stimuleren. Of het nu gaat om zoekmachineadvertenties, display-advertenties of sociale advertenties, wij zorgen ervoor dat je marketingbudget effectief wordt besteed.

NEEM CONTACT OPLEES MEER

Een website net zo mooi als jouw horecazaak!

Goede content is de sleutel tot het aantrekken van gasten en het opbouwen van merkloyaliteit. Onze contentstrategen en copywriters creëren boeiende verhalen, blogposts en visuele inhoud die de unieke charme van jouw horecabedrijf weerspiegelen. Van menu-updates tot verhalen over de chef-kok, wij zorgen ervoor dat je online aanwezigheid smaakvol is en klanten blijft inspireren om terug te komen.

NEEM CONTACT OPLEES MEER

Hoe we onze huidige partners
succesvol hebben geholpen.

benieuwd?

Laten we een bakkie doen om te laten zien hoe onze samenwerking eruit zou kunnen zien!

    020 210 1645
    hello@thepixelbakery.nl