Skip to main content

Filter

Operations

PERSONEELSTEKORT IN DE HORECA, WAT KAN JIJ DOEN?

Hulp gezocht..., we're hiring.... De laatste tijd kom je dit maar al te vaak tegen. Een van de grootste uitdagingen voor restauranthouders is het vinden en behouden van personeel. Door…
Case Studie

HET EFFECT VAN GOOGLE ADS OP ONLINE RESERVERINGEN

Google Ads campagnes voor restaurants? Dat is mogelijk! Het effect? Het totaal aantal reserveringen is gestegen met ongeveer 100% Het totale aantal websitebezoekers is gestegen met meer dan 85%  Ruim…

INSTAGRAM TIPS VOOR RESTAURANTS: EEN BEDRIJFSPROFIEL AANMAKEN

Social media is tegenwoordig niet meer uit ons leven weg te denken. Zo’n 81% van de Nederlandse bevolking is actief op één of meerdere social media platformen. Misschien merk je…
Een ontwerper bouwt een horecamerk
Branding

BOUW EEN IJZERSTERK HORECAMERK MET ONZE TIPS & TRICKS

Bij het openen van een nieuw restaurant komt veel kijken. De lijst van taken kan kortom beschreven worden als overweldigend. Het is daarom ook niet gek dat er soms details…
Marketing

MARKETING ROADMAP NAAR EEN SUCCESVOLLE RESTAURANTOPENING

De meeste coronamaatregelen waar restaurants de afgelopen jaren mee te maken kregen zijn verleden tijd. Met deze opwindende ontwikkelingen is het voor toekomstige restauranthouders dé perfecte tijd om hun idee…
Websites

KIES EEN WEBDESIGN PARTNER DIE BIJ JOUW RESTAURANT PAST

Als het gaat om het bouwen van een website, heb je als horecaondernemer een verscheidenheid aan keuzes. Zo kun je kiezen voor een webdesignbureau, een freelance webdesigner of een marketingbureau gericht op de horeca.…
Een restauranthouder bekijkt ideeën voor haar restaurantwebsite
Websites

4 ESSENTIËLE TIPS VOOR ELKE RESTAURANT WEBSITE

Voor restaurants is online aanwezigheid bijna niet meer weg te denken. Hierbij is een goede restaurantwebsite natuurlijk zeer belangrijk. Hoe zorg je dat jouw website een onvergetelijke eerste indruk achterlaat?…